MARKO RADAKOVIĆ

Rođen:

Marko Radaković “Headhunter”, 26 godina, MMA sportom počeo da se bavi pre 6 godina. Markov razvojni put kao sportiste je veoma interesantan, tako da gotovo ne postoji sport kojim se nije bavio. Već od 7. godine je uplivao u sportske vode i počeo od karatea, da bi se zatim preko odbojke, plivanja, džudoa, brazilske džiu-žice, kik-boksa, našao u MMA sportu.
Kako i sam kaže MMA je danas njegova potreba, nešto bez čega se ne živi, sport koji mu je mnogo uzeo, ali dao još više, tako da može da se pohvali amaterskim skorom od 7 pobeda i 2 poraza za koja se protivnicima koji su ga porazili žestoko revanširao, dok je njegov profi skor 3 pobede bez poraza, a inače je i dvostuki državni šampion u MMA sportu. Često kada ga pitaju kako uspeva da uskladi privatni život i posao sa sportom i da li je to teško, jer je inače Marko diplomirani ekonomista, a bio je i gradski funkcioner u gradu Pančevo, uz osmeh koji je njegov zaštitni znak kaže : ” Teško je samo iluzija u glavama slabih “.
MMA klub ” Car Dušan Silni ” je mesto gde je Marko napravio svoje prve mma korake, a zatim, nakon što je promenio više klubova i posle dužeg vremena ponovo se vratio u naš klub, koji smatra ne samo najboljim nego i svojom sudbinom. Marko kao neko ko dosta radi i pomaže ljudima, naročito u svom gradu, poručuje svima : ” Ne postoji nemoguća misija za upornog, predanog i hrabrog čoveka i ne dozvolite da vas nejaki lažu da se snovi samo sanjaju, jer jaki svoje snove žive “. Naš klub je veoma ponosan na ovog odličnog momka!!!

 

marko

 

marko