IVAN ĐORĐEVIĆ ICKO

Istorija borenja:
Boks – BK Partizan – 1995-1998. godina
Rvanje – Rvački klub Želzničar – 1999-2010. godina
Istorija obuke boraca i trenerskog posla:
Pomoćni trener u rvačkom klubu Železničar (grčko-rimski i slobodni stil) – 2007-2010. godina
Trener MMA (rvanje za MMA) – 2010. i dalje
Ivan Đorđević „Icko“ je sertifikovani trener rvanja, sa dugogodišnjim iskustvom u borilačkim sportovima (boks, rvanje grčko-rimski i slobodni stil). Kroz salu našeg trenera rvanja su prošli gotovo svi koji nešto znače u MMA borilačkoj sferi, kojima je Icko pomagao što kao aktivan borac u rvačkom sportu, a kasnije i kao trener.
Trenirao, pomagao u pripremama i obučavao sledeće domaće takmičare: Dragan Tešanović, Aleksandar Radosavljević, Dragutin Milošević, Nemanja Milošević, Slobodan Maksimović, Bojan Veličković, Vaso Bakočević, Dušan Džakić, , Miloš Jarić, Josif Al Said, Nikola Lazić, Darko Stošić, Aleksandar Ilić, Marko Radaković, Stefan Negucić, Nikola Hasanović, Savo Lazić, Aleksandar Janković, Borislav Nikolić i mnoge druge.
Prvi kontakt sa MMA svetom bio je 2007. godine kada su borci MMA kluba “Car Dušan Silni”, počeli da dolaze u rvački klub “Železničar” na usavršavanje rvačkog segmenta MMA sporta, da bi se ta saradnja nastavila i narednih godina. Trenerskim poslom u MMA sportu i to kao trener rvanja za MMA počeo je da se aktivno bavi 2011. godine u MMA klubu “MMA Akademija”, zatim MMA klubu “Crvena Zvezda”, MMA klubu “MMA Akademija Obilić” i od 2016. godine nakon fuzije MMA klubova “Car Dušan Silni” I “Crvena Zvezda”, postaje rukovodilac sekcije rvanja i pomoćni MMA trener u MMA klubu “Car Dušan Silni”.

 

icko