BORISLAV NIKOLIĆ


Rođen: 29.01.1993.

MMA sportom počeo da se bavi pre 5 godina i to nakon što je 11 godina trenirao fudbal. MMA sport je na samom početku doživljavao kao rekreaciju kroz koju bi nadomestio odredjene nedostatke, poput snage, što bi sve bilo u funkciji fudbala koji je tada bio njegova ljubav, pa se tako uporedo 2 godine bavio i fudbalom i MMA sportom. Medjutim u jednom momentu je shvatio da je MMA sport daleko bliži njegovom karakteru i temperamentu, pa je ostavio fudbal i krenuo samo MMA stazama. Koliko je dobar izbor napravio govori i činjenica da je do danas neporažen sa skorom od 9 amaterskih i semi pro pobeda i 2 profesionalne pobede. Inače je poznat po gotovo neverovatnoj izdržljivosti i fantastičnom kardiu i gotovo niko od njegovih protivnika nije uspeo da izdrži tempo koji je on diktirao.
Na svom MMA putu izabrao je i naš klub “CAR DUŠAN SILNI” gde kaže da je shvatio da je to mesto gde odlični treneri i njegove sportske kolege iz njega izvlače maksimum i pomažu mu da sa zadovoljstvom pomera granice i ostvaruje svoj pun sportski potencijal.
Poručuje svima da zdrav način života nema alternativu, a da je MMA sport siguran put zdravlja i duševnog mira!!! Klub “CAR DUŠAN SILNI” je veoma ponosan na ovog momka!!!

 

borko-2

borko-pobeda