ALEKSANDAR TERZIĆ


Rođen 13.06.1994.

Sa 18 godina sam dva meseca proveo u Long Island – New York gde sam trenirao u MMA i BJJ klubu SerraBJJ, koju drzi poznati bivši UFC šampion Met “Terror “ Serra. Prvu MMA borbu sam imao na turniru Tesla Challenger
Borba za Secutor na turniru “Borbom protiv nasilja XII “ na kom sam nokautirao protivnika za oko pola minuta, koji je kao i privi bio 8 godina stariji od mene.
“Master Challenge-u“ u Jagodini protiv višestrukog prvaka srbije u kick box-u i savate box-u, koji je kao i prethodni protivnici bio dosta stariji. Savladao sam ga u prvoj rundi, za oko pola minuta gusenjem.
Treći meč za Secutor sam izgubio podeljenom sudijskom odlukom protiv Miloša Pelemiša, trenutno neporaženog MMA borca koji je višestruki osvajač medalja u grappling-u i BJJ-u. Pelemiš je odneo pobedu sa 2:1 u rundama.
U MMA Klubu Crvena Zvezda sam se spremao za svoj prvi profesionalni MMA debi u Slovačkoj na turniru “Fight of Gladiators Serbia-Slovakia“ protivnik iz Slovačke je bio odličan grappler i osvajač medalja, a savladao sam ga za oko minut tehnikom triangle choke.
Leto 2015 sam proveo u Austriji u jednom od najboljih evropskih MMA klubova, Gym 23 u kom me je ugostio borac srpskog porekla Aleksandar Rakić, jedan od najvećih MMA zvezda Austrije.
Nakon povratka iz Beča, odlučio sam da predjem za MMA klub Car Dušan Silni koji vodi Jovan Manojlović, kog izuzetno cenim i sa kojim mi je bila želj da sarađujem od svog prvog dana bavljenja ovim sportom.

 

Terzic-velika