ALEKSANDAR LJUŠTANOVIĆ

Aleksandar Ljuštanović ima 21 godinu i MMA sportom se bavi nepunih godinu dana. U svet borilačkih sportova je zakoračio pre dve godine i to potpuno rekreativno baveći se kik-boksom. Naš Acika je jedna potpuno fascinantna ličnost  čovek je pravi grmalj od preko 120 kg i ono što je potpuno neverovatno, čovek ima toliko dobar kardio da bi bez problema mogao da trči maraton i da parira svojom spremom borcima u najnižim težinskim kategorijama. Spada u kategoriju izuzetno “agresivnih” boraca u tom smislu da je veoma ofanzivno orjentisan pa na žalost još uvek nismo imali prilike da vidimo njegove vanserijske kondicione sposobnosti, jer je imao 5 amaterskih mečeva i ostvario je svih 5 pobeda totalnom dominacijom, od čega 4 meča nokautima pre isteka prvog minuta borbe. Osvajač je prvenstva Beograda i Vrbasa u MMA sportu.
Kada ovo čitate možda biste stvorili pogrešnu sliku o ovom momku, pa zato ističemo posebno njegovu veoma blagu narav, zapravo je privatno toliko miran i pristojan da time osvaja sve ljude oko sebe, a malo ko zna da je on završio muzičku školu i da je pravi majstor na klaviru i harmonici. Aca često ističe da je ovaj sport izabrao da bi izbacio iz sebe svu agresiju, mada još niko privatno nije video da on može u sebi imati neke agresije, ali mi mu verujemo da je to bio motiv i da je ovaj sport njega učinio vrednijim i boljim. U klubu “CAR DUŠAN SILNI” našao je svoju drugu porodicu, a atmosferu, prijateljstva i druženje ističe ko najveću vrednost našeg kluba.
Misao koja našeg Acu vodi kroz život je : ” Pomeraj granice svakog dana i jednog dana ćeš shvatiti da granice ne postoje”. Klub ” CAR DUŠAN SILNI” je veoma ponosan na ovog fantastičnog momka!

 

aca