Odličan rezultat na prvenstvu države!

MMA KLUB CAR DUŠAN SILNI je na prvenstvu države u MMA sportu koje je održano 20.05.2017. godine ostvario odličan rezultat i to:
– jedno zlato
– dva srebra
– jedna bronza

Iako je pehar za ekipno najbolji MMA KLUB izmakao bukvalno u foto-finish-u ne žalimo ni najmanje, jer smo izveli potpuno podmladjenu ekipu, tj čak 6 momaka koji su se borili prvi put u svom životu i njih 5 su ostvarili pobede, dok je šesta pobeda izmakla zbog prekida usled povrede našeg borca!!! Posebno želim da istaknem i odličan uspeh našeg bratskog kluba MMA Akademija Pančevo koji su se za ovo prvenstvo spremali sa nama, pa se njihovom uspehu radujemo kao našem.

Takodje, ističem veliki uspeh Aleksandar Mlata Vukosavljevic sa kojim mi kao klub saradjujemo i kome lično stojim u uglu već po ko zna koji put i koji je osvojio zlato u A klasi u 77kg i ujedno je proglašen za najboljeg borca turnira, pa se i njegovom uspehu neizmerno radujemo!!!
Primarni cilj našeg kluba CAR DUŠAN SILNI je konstantno podmladjivanje takmičarske ekipe i stvaranje ambijenta i atmosfere u kojoj se bez prestanka i na svakom sledećem takmičenju pojavljuju neki novi naši CDS klinci koji su željni uspeha i pobeda !!!
Naš ponos su: Bosko Bozović, Vladimir Brkić, Miloš Cvetković, Dobrica Kucalović, Koja Nikola Mutić, Jack Pavao, Luka Todorović, Marko Tanovic i Zoran Obradović !!!! Idemo dalje u nove pobede!

drzavno-sajt

svi-manja